Фейсбук срещу Слави: Хвана те шубето и не знаеш какво да правиш! Шоуто няма да продължи!

0
639
Слави Трифонов

Потребителите се гаврят с избягалия от изборите Трифонов

5 GmediA

Кристиан Николов: Хиляди хора дадоха гласа си именно заради теб самия, защото щеше да се разправяш с настоящата политическа класа и ред други проблеми. Не смяташ ли, че всички ни заблоди и дори се чувствам измамен. Съжелявам Слави, но след всичките ти отклони и завоалирани думи (впрочем това е само във фейсбук, а не в директен политически дебат с опоненти, както Борисов прави), смятам, че просто си от същотото това котило, от същият ранг и тесто. И Не, няма да дам гласа си вече за човек като теб. Добре, че има повторни избори та да ми се отворят очите, както и на доста други граждани, надявам се.

Венцислав Михайлов: А защо не поехте отговорността да застанете пред избирателите и да предложите кабинет?

Andrey Iliev: Ще се сринат процентите яко. Само не схващам тази маневра, която ще унищожи партията Ви.

БГ анализатор: Онази друга институция е на Радев и той ще спечели с непоколебим успех следващият си мандат. В моментът се вижда, Че правителството му свърши повече работа от всички опизиционни партии за последните 10 години. За 1 месец при това.

Тодор Вълев: Ще видим ти каква отговорност ще поемеш когато ДПС стане втора политическа сила с тези промени в изборния закон и новите секций в южната съседка.

Дана Русева: Нарочно го правиш за да намалеят избирателите ти и гласовете ти да отидат в малките партии. Така те ще направят коалиция с боклуците. Браво….. и ти показа лицето си. Сега тези, които не успяха да влязат ще бъдат в парламента.

Vasil Grozdev: Не бързайте да казвате,че Слави е страхливец , той е бизнесмен не прави нищо без пари.За предишните избори явно е бил добре подплатен да заблуди голяма маса хора.За сегашните отказва да го направи безотговорно (БЕЗПЛАТНО)…

Яна Цветкова: Честно казано не виждах С.Т. да дреме по 5-6 часа на ден по банките в парламента. А да се кандидатираш за депутат и да не ходиш после на работа е недостойно. Така се губи и един глас в полза на партията при гласуване. Желаем Ви здраве, г-н Трифонов и нови успешни начинания. Дано ИТН намери пътя си.

Marine Garmen: Каква „ДРУГА“ институция за теб, бе !??

Ти не си бил още в нито една институция.

Дори Шоуто е единствено част от Театъра, но не и от Телевизионната институция.

В Психиатрична Клиника ти е местото !

С „експертите“ от Шоуто“.

Verdji Krumova: Пак познах.

Ти си просто прозрачен.

Безотговорно смяташ, че имаш какво друго да дадеш на феновете си, освен лъжи!

Шоуто няма да продължи!

I. P.

Време е да слезеш на земята!

Maria Anna: Първото ви ПРЕДАТЕЛСТВО беше, когато не просто се отказахте да опитате да съставите правителство, ами върнахте мандата „на секундата“, с което ОСУЕТИХТЕ възможността Комисията по Ревизията да си свърши работата по разкриването на ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на ГЕРБ, както и 45-тия Парламент да гласува нещо повече извън кьопавите промени по Изборния Кодекс, като например АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА и ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕТО НА ПЕНСИИТЕ!

Този ОТКАЗ на Слави да се кандидатира за депутат е ВТОРОТО ви ПРЕДАТЕЛСТВО към българския народ, защото на практика УНИЩОЖАВА ШАНСОВЕТЕ ВИ да спечелите изборите! Това ли ви е целта, питам? Да върнете ГЕРБ отново на власт, след всичките ни усилия да се отървем от тях?!?

Zuzi Atanasova: Като чуя този израз “Като му дойде времето “ се сещам за един провалил се политик-цар, който ни инсталира Бойко, а наскоро Божков си разказа, как този същият му изпратил Пеевски да го учи на бизнес !

Иво Станоев: Преведено на простичък език: „Хвана ме шубето и не знам какво да правя“.

п.с но пък вижте каква думичка ползвам само – „сакрално“.

п.п.с. споко, Тошко ме увери, че не е свързано с „анално“.

Todor Todorov: Няма да се кандидатираш защото цялата ти партия няма да влезе На мен това ми прилича на бягане от отговорност и хората го виждат и няма да гласуват за партията ти . Спечели процентите заради личността си и после подменяш вота като не влизаш. Страх те е да не ти зададат после въпроси в парламента на които не можеш да отговориш .😂

Veronica Boykova: Съвсем скоро съществуваше възможност мандатът да бъде връчен на Вас и Вие да бъдете избор на партия Има такъв народ за министър-председател. Вие отказахте с отговор, че не владеете езици и има далеч по-компетентни, и млади кадри от Вас.

За каква друга институция ни говорите сега? За нея подходящ ли сте? Или научихте език за краткото време , в което боледувахте?! Хората не са глупави, г-н Трифонов!

Народът имаше поне малка надежда, че сте различен, честен и достоен и че не представяте партиите на статуквото. Изглежда точно обратното и това ще даде своето отражение на 11. 07. 2021г.

Eugenia Yakova: Е точно на това се казва-бягане от отговорност!Вие Трифонов сте най обикновен популист,който излъга електората си!

Емил Ангелов: Много добре

Но един въпрос

Как мислиш да изправиш държавата на крака .

Това като му дойде времето е вече МИНАЛО

ПО ТОЗИ ПАРАГРАФ БЯХМЕ ОНОДАНИ ОТ

ЦАРЧЕТО .

Вие ,иматели нещо против да си кажете

Как аджеба ще ни ОПРАВИШ

Или неси получил инструкциите от където трябва ?

Каква външна политика ще ни натресеш

90%от народа нежелае да има нищо общо с САЩ,НАТО ЕВРОЦЕННОСТНА СИСТЕМА и с никакви западни НПО-та .

Ако мислиш както всички или мислиш че бъркам

Направи Допитване

Ти това го можеш .

Дали народа иска да е 51щат на Америка със всичките и последствия .

Kamen Metodiev: Uspeh na Ima takav narod