Гледай ти, какъв скоротечен катарзис е преживяла тази боркиня на “промяната” Калина Константинова?!

0
914
Калина Константинова в действие.

Тези аматьори от “Продължаваме промяната” нито познават, нито зачитат законите

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Тези аматьори от “Продължаваме промяната” нито познават, нито зачитат законите, въпреки че искат да командват “съдебната реформа” и да свалят главния прокурор Иван Гешев, за да го заменят със своя креатура – комунистическият следовател, трезвеникът Бойко Рашков, например.

Днес по БТВ, Калина Константинова заяви, че съдът е обявил ареста на Севделина Арнаудова за законен. Лъжа!  На втора инстанция съдът обяви ареста за незаконен, но прокурорът протестира решението на съдията. Предстои делото да се гледа на трета инстанция. Нали ненавиждат прокуратурата – защо се кефят на нейно решение?!

За мен остава огромна загадка какво работеше Калина Константинова като вицепремиер в кабинета “Петков”?

Освен, че стана прочута с три снимки:

– как, на премиерата на филма за самоубилата се поетеса Петя Дубарова, нейният съпруг я държи за з@дника;

– как се смее като напушен@, седнала до Асен Василев, в пленарна зала, по време на драматично заседание на парламента;

– как се носи по коридорите на Министерски съвет в тясно, прилепнало костюмче, като стръвна секретарка, неприкрито съблазняваща началника.

Както и с позорното видео, в което с изкривено от злоба лице, наставлява бежанците от Украйна, сякаш са престъпници.

Калина Константинова отговаряше за “Български пощи”, които не работиха 3 месеца и стотици хиляди българи не можаха да си получат пенсията. То пък на нея какво ли й пука?!

Кабинетът “Петков” за 7 месеца е разхитил 1 милион лева за съветници, Калина Константинова е имала най-много – 12. Какво са работили тези иждивенци на държавна сметка?!

Калина Константинова сега яростно обяснява как: никога с ГЕРБ, никога! А беше съветничка, с висока заплата, на Румяна Бъчварова, вицепремиер, вътрешен министър, депутат от ГЕРБ и началник-кабинет на премиера Бойко Борисов.

Гледай ти, какъв скоротечен катарзис е преживяла тази боркиня на “промяната”?!

Както се пее в песента: назад, назад, моме Калино, имаш (без)славно минало, което не можеш да изтриеш с delete, като бръкнеш в машината, докарала ви изборна победа. Не можеш.