Комедията „Киро“ ще ни липсва, развеселяваше ни по няколко пъти на ден!

0
468

Куролация, алангро, Гугъл така ги вади… Забележително правителство!

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: фейсбук

 

Баджанаци! А беше време, когато Киро минаваше покрай ДПС и казваше: „Аз вас ще ви оправя!“. Поставяше условия в Европа този и онзи да се маха, и ПП да заема пространството.

Ееех, хубави месеци бяха! Тайфата си живееше добре, културният министър беше нежен и в мъглявина с нацията, премиерът отклоняваше танкери с газ и дрънкаше глупотевини в Давос, че е ликвидирал енергийната ни зависимост от Русия само за една седмица, даваше акъл на Европа как да действа… Изобщо толкова възхитителни моменти имаше този премиер! Куролация, алангро, Гугъл така ги вади,… Забележително правителство! Никога няма да забравя уморената и отегчена физиономия на Ердоган, когато Киро го посети в Анталия с Ленчето, Весела Чернева и не знам коя друга женичка, които го съпортват в международните отношения.

Киро обсъди там енергийните проблеми и наистина без Лена е било напълно невъзможно да се проведе смислен диалог по темата. Хакан Фидан, шефът на турското разузнаване, вицепрезидентът Октай и др. не могат да й стъпят на дантеления сутиен на Лена… в областта на енергетиката. Комедията „Киро“ ще ни липсва, развеселяваше ни по няколко пъти на ден.

Ето, и македонски език ще измисли, и малцинство ще изобрети, искаше да помогне и в пиара на Макрон за изборите…. И тук някакви недодялани неблагодарници, които нищо не разбират от държавен дълг, искат да го свалят. И то още преди да се е справил с мафията! Нищо де, баща му ще вдигне революция. Хвала на такъв татко, такава Лена и такова сърцераздирателно правителство! Амин!