От тяхната безгранична наглост, от тяхното безмерно безсрамие, от идиотската им инфантилност на мен ми се повръща. За вас не знам

0
1019
ППДБ използваха 2 юни за предизоборна агитация.

На 2 юни решиха да си правят агитация и пропаганда в медиите

Соня Колтуклиева, фейсбук

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

От тяхната безгранична наглост, от тяхното безмерно безсрамие, от идиотската им инфантилност на мен ми се повръща. За вас не знам. На някои им харесва да ги мамят. И понасят. Даже им се кефят.

Днес трябваше да има – за втори път по настояване на ППДБ – извънредно заседание на Народното събрание. Защо? Честно ли?! За да си направят агитация и пропаганда по медиите. Безплатно! Понеже никой не им обръща внимание пред шатрите и влизат само активисти в залите.

Сети ли се те на връх Втори юни – да късат ризи за ниските заплати на медиците и за декларацията на ООН за Сребреница. А къде бяхте, когато управлявахте – да вдигнете заплатите?!?!

1. Излезе и се изказа Николай Денков – този с незаконните билбордове и скритите фирми с милиони по ПВУ. Бизнес-партньорът на Кирил Петков. Който нарече земеделците “терористи”, а днес избълва “мафията ГЕРБ”. Ами съдете го, бе! Подайте колективни искове срещу сапунения самоназначил се академик, който да пътува по света искаше.

2. Излезе и се изказа Явор Божанков. Същият този партиен ренегат, чиято съпруга беше оставила без надзор 11-годишния им син, който простреля 12-годишната си леля, сестра на майка му от втрия брак на дядо му. В закона има предвидени наказания за родителите, защото те носят отговорност за грешките на непълнолетните си дъщери и синове.

3. Излезе и се изказа Никола Минчев, водач на листата на ППДБ за евровота, когото попитах харесват ли му преливащите кофи с боклук и гърмежа от уредбите на площада пред Народния театър. Смутолеви, че там, където е ПП боклук няма. Да, бе, да. Снимки ще му изпратя. Има ги в ПИК от вчера и от оня ден. Боклуци.

4. Изказа се Елисавета Белобрадова, която със сърцераздирателен километричен пост във ФБ обясни, че има тумор на гърлото и призова:”Ходете на лекар!” За какво точно тя трябваше да изчете заеквайки няколко листя – за прословутата декларация на ООН за Сребреница? Занимават ни с нещо, което беше решено. Белобрадова какво общо има с дипломацията и международната политика? Нищо. Тя разбира от водевили и бурлески, понеже с Красимира Хаджииванова обикаляха нощните клубове по морето с вулгарни текстове да забавляват пияници и любителите на цинизми. Тази какво свърши във всичките парламенти? Напънете се да се сетите, де!

5. Изказа се Атанас Атанасов, който толкова се пъне, че ще се сцепи на две.

6. Няма да пропусна Кирил и Асен – неее. Какво е важното за тях? Те не трябва да говорят. Тях трябва да ги разпитват. Разпитват. Разпитват.

Сложих край на пресконференцията на ППДБ, разбира се, както обикновено. Защото – появява ли се на микрофона – те се разбягват като ударени от гръм и мълния.

Обърнах се към Христо Иванов – като велик магистър на съдебната реформа – как така спокойно си стои, подреден до ге.Атанас Атанасов – ментор и ракета-носител на Живко Коцев, подсъдим. До Асен Василев – който още не е дал отговор защо го съди американски гражданин, нито за кеша от 3 милиона. До Кирил Петков, който седеше в летящата кола на НСО, убила човек, но обикновен човек, за когото бързо забравиха и пак са захилени до ушите и си отавят кампания. Припомних му, че “Да, България” не върна даренията на Нексо, направени на ръба на закона, та Лена сега обяснява как с по 10 000 лева да се оправдаят милионите на спонсорите.

Разбягаха се вкупом всички.

Изненадани?