Щом Бойко Рашков взе да се оправдава и да мрънка, нещата отиват на зле за пепейството

0
944
Рашков на почерпка с Манолова.

Защото Коцев, лицето за което ПП, Лена и Денков се хвърлят върху релсите на влака, е вкаран отдавна и нарочно в съвсем друга игра, която ще им разплете чорапите сега

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: фейсбук

Щом Бойко Рашков взе да се оправдава и да мрънка, нещата отиват на зле за пепейството. Живко Коцев довел контрабандистите на рождения му ден, как да ги върнел, казва ядосано Рашков. При това не знаел, че са контрабандисти. Айде бе, не на нас тези бразилски драми! Но най-много се впечатлих, че според Рашков било много модно да се снимаш с пачки в дома си и да разпращаш снимките на приятели. Ама Живко Коцев не е фолк певица с напомпани джуки, той е главен секретар на МВР! От него очакваме някаква умствена дейност. Макар че изборите на пепетата са винаги мозъчни катастрофи. Рашков нямал обяснение, става ясно от интервюто му за Генка Шикерова, защо Коцев насочва вниманието на органите към него. Ми защото Коцев, лицето за което ПП, Лена и Денков се хвърлят върху релсите на влака, е вкаран отдавна и нарочно в съвсем друга игра, която ще им разплете чорапите сега. Иначе ми харесва как Свободна Европа се грижи за Бойко Рашков, внимателно и меко.

Схеми, които ползват глупаци на тъмно, или схеми, които ползват съгласни лица за нарочни актьори, все едно. Йоловски също е много приятен с коментара си, че Петков, Василев, Божанов и Величков са му подавали фирмите за поръчки. Изобщо пепейството се беше разпищолило отвсякъде. Виждаме, че започна интересна предизборна кампания, която ще остави ленчетата без дъх.

Няма да имат време да се преоблекат за следващия скандал, за да дрънкат по телевизора колко са честни и почтени, и че кражбите не са кражби, а снимките не са снимки. Няма такива объркани губещи като ПП. Те обявиха война едновременно на своите по-силни врагове, на своя първичен създател, и заедно с това – на службите.