Разпити за „Барселонагейт“, а за „Рашковгейт“ кога?

0
251
Един от имотите на вътрешния министър Бойко Рашков Снимка: ПИК

Кога прокуратурата ще се заинтересува как, по какъв начин, с какви средства са придобити тези имоти от комунистическия милионер?

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук

Асим Адемов

Барселона гейт, Барселона гейт…гейт, гейт…хейт, хейт!

Някаква къща в Барселона, която се опитват от няколко години да докажат, че е на Борисов, но все не успяват. Но разпитите продължават!

( снимката не е от Барселона, а от София, на комуниста Рашков, уточнявам)

А какво правим с доказаните, безспорни неща като напр. имотите на комунистическия милионер, а, извинявам се милиционер Рашков?

Кога прокуратурата ще се заинтересува как, по какъв начин, с какви средства са придобити тези имоти?

Само един от тези имоти в София ( на снимката) е толкова огромен, че е по финансовите възможности на холивудски милионер. Но милионерът-милиционер казва, че го е закупил със спестени от заплати пари!!!

Спецовия НАП му спретна една приятелска проверка в рамките на една седмица(!!!), от която Рашков излезе по-чист от сълза на девица. А се сещам за една проверка от НАП на един мой близък приятел, обикновен служител с 1000 лв заплата, съпругата му е шивачка с още по-малка заплата. Проверката продължи няколко месеца, обърнаха ги с хастара на обратно и завърши с 5000 лв глоба!

Аз не казвам, че го построил този имот и останалите 20 и няколко с пари от корупция, но категорично заявявам, че не съм наивник, не съм глупак и не съм от Промяната, за да повярвам на елементарните му захаросани приказки, че ги е придобил със спестени пари от заплати! Кога обществото ще разбере истината за тези имоти, кога ще разберем дали е възможно с български заплати да се постигне холивудски стандарт?

Та ми е интересно кога медии, общественост, прокуратура ще се заемат сериозно с „Рашковгейт?