Полицията разтури салон за масажи с „щастлив край“

0
125
Снимка: Pixabay

Семейство въртяло бардака. Тарифата според сексуалната услуга варирала от 60 лв. до 100 лв., половината оставали за „масажистката“

Районната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за сводничество след спецакция на полицията и задържането на 39-годишен мъж и жена на 32 г.

Акцията е проведена на територията на Пловдив и село Брестовица. Установено е, че мъжът и жената живеели на съпружески начала. Те наемали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

За тях са работили четири жени на възраст от 20 до 30 г. Те предлагали сексуални услуги в т.нар. салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни сгради. Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите. Тарифата според сексуалната услуга варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината.

Служителите на отдел „Криминална полиция“ съвместно с екип на Специализираните полицейски сили при ОД на МВР-Пловдив са извършили претърсвания на пет адреса във връзка с досъдебното производство.

Иззети са сексуални атрибути, пистолет със заличени номера, боеприпаси, разписки за плащания, мобилни телефони и други. По делото се извършват процесуално-следствени действия, като при наличие на доказателства за виновността на лицата и съобразно указанията на наблюдаващия прокурор предстои повдигане на обвинения.