Полицията разтури салон за масажи с „щастлив край“

0
129
Снимка: Pixabay

Семейство въртяло бардака. Тарифата според сексуалната услуга варирала от 60 лв. до 100 лв., половината оставали за „масажистката“

Районната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за сводничество след спецакция на полицията и задържането на 39-годишен мъж и жена на 32 г.

Акцията е проведена на територията на Пловдив и село Брестовица. Установено е, че мъжът и жената живеели на съпружески начала. Те наемали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

За тях са работили четири жени на възраст от 20 до 30 г. Те предлагали сексуални услуги в т.нар. салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни сгради. Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите. Тарифата според сексуалната услуга варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината.

ГЕРБ/СДС

Служителите на отдел „Криминална полиция“ съвместно с екип на Специализираните полицейски сили при ОД на МВР-Пловдив са извършили претърсвания на пет адреса във връзка с досъдебното производство.

Иззети са сексуални атрибути, пистолет със заличени номера, боеприпаси, разписки за плащания, мобилни телефони и други. По делото се извършват процесуално-следствени действия, като при наличие на доказателства за виновността на лицата и съобразно указанията на наблюдаващия прокурор предстои повдигане на обвинения.