Ангелкова: Гнусно и долно е да те снимат, докато спиш

0
33
Николина Ангелкова

Вместо да се води битка с политики, се търсят компромати, коментира министърката снимките от спалнята на премиера Борисов

„До какво дъно сме стигнали, за да се използват подобни компромати. Много е гнусно и долно да те снимат, докато спиш“, възмути се пред NOVA Николина Ангелкова по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов, които се разпространяват в интернет.

Вместо да се води битката с политики, се търсят компромати, коментира Ангелкова.„Вчера например подобно нещо направи Цветан Цветанов. Не разбирам как изведнъж може структурата, която те е направила политик, да се промени“, обясни министърката и заяви, че постъпката му не е достойна и мъжка.

„Ще успеем да устоим на всичко обаче“, обеща тя. „Всички са срещу ГЕРБ, дори президентът Румен Радев, който трябва да бъде обединител на нацията“, сподели Ангелкова.

,Във връзка с километричните опашки на границата ни с Гърция и има ли вина България за тях, Ангелкова отговори, че не може винаги да се търси вина в страната ни.

На въпрос за цени като 8 лв. кафе или 5 лв. WiFi на плажа, тя отговори, че заради една лъжичка катран не може туризмът ни да се очерня. „Защо трябва с единични примери да се унищожава всичко?“, попита Николина Ангелкова и заяви, че трябва да има позитивни послания.