Бабикян нападна Нинова заради Навални, но забрави президента

0
230
Бабикян като Ленин води "народа".

Май Мая Манолова ще го кара публично да си изтрие профила и да спре да пише във фейсбук, коментира депутатът от БСП Александър Симов

Арман Бабикян от Отровното трио нападна Корнелия Нинова за позицията на БСП за ареста на Алексей Навални и други опозиционери в Русия, но „забрави“ да коментира липсата на на позиция по темата от страна на президента. Радев „оглушително мълчи“ по въпроса.

„Навални бил вътрешен проблем на Русия! Тази позиция на Корнелия Нинова показва, че партията не е мръднала на милиметър от времето, когато се оказа, че  „няма достатъчно информация“ за военния пуч в Москва срещу Горбачов.

Наличието на диктаторски режим в една ядрена сила, никога не е вътрешен проблем!

Така наречената любов към Русия не е любов към Путин, а любов към руския народ. Иначе се оказва, че на България ще й харесват само Борисов, а не Боянската църква и шопската салата.

Сега за миг си представете, че Мартин Лутър Кинг е вътрешен проблем на САЩ, Гешев е проблем на България, Брекзит на Великобритания и никой не се интересува?! Ще се окаже, че Априлското въстание е вътрешен проблем на Османската империя?? Добре дошли в 21 век!“, написа Бабикян.

Постът му коментира депутатът от БСП Александър Симов.
„Като гледам реакциите на статуса на Арман Бабикян за Навални и БСП, май Мая Манолова ще го кара публично да си изтрие профила и да спре да пише във фейсбук. Такова виртуално оживление не помня от излиянията на Данаил Кирилов за Спондж Боб Квадратните гащи“, коментира Симов.

Депутатът не казва й дума по темата“Навални“.