Бизнесменът Цветомир Найденов: Васил Божков 30 години биеше, корумпираше, изнасилваше и убиваше безнаказано

0
318
Цветомир Найденов Кадър: ТВ+

Главният прокурор нали каза кой е поръчал побоя над журналиста Слави Ангелов, припомня собственикът на Efbet

Собственикът на Efbet Цветомир Найденов коментира пред Gong.bg думите на благодетеля на „Левски“ Васил Божков. Бизнесменът за пореден път отправи остри обвинения към Божков и заяви, че си застава зад всички думи:

„Не разбирам как е възможно Божков да говори такива небивалици. Това е наглост. Щом е невинен, защо избяга от България?

Аз хунта в България не виждам, вие виждате ли? Ако ви повдигнат обвинения, вие ще избягате ли в Дубай, или ще се опитате да доказвате тезата си?

Нека даде акциите на феновете на „Левски“, феновете ще му покажат как ще се оправят. Васил Божков е мутра от непосочена от него категория. Той създава проблем на човек, после човекът отива при него да му го реши и бива ограбен.
Аз подадох сигнал, истинността на съответните сигнали се проверява от компетентните органи – щом са преценили, че има основание да се повдига досъдебно производство, има задържани хора, значи има истина в сигналите. Надявам се всичко да свърши с осъдителна присъда.

Това че Васил Божков е бил дисидент преди 1989 година е най-големият виц, който съм чувал. Той беше комарджия!

Според мен не е истина и че от прокуратурата не го търсят. Смятам, че е търсен за разпит по телефона. За първи път от 30 години се намериха достойни хора – прокурори и следователи, да озаптят този, който 30 години биеше, корумпираше, изнасилваше и убиваше безнаказано, а сега са наричани от същия този хунта.

Сега, когато дойде време да плаща за постъпките си, почна да говори за хунта. Ако това е хунта, да закриваме тази държава. Главният прокурор нали каза кой е поръчал побоя над журналиста Слави Ангелов. Това, че някой се опитвал да му вземе бизнеса, е лъжа. Той взима бизнеси.

Лъжа е, че не познава ЛиЛана. Лично съм я виждал няколко пъти при него.“