Борисов: Яд ги е. Колкото и да ме снимат, записват – важното е каква работа си свършил

0
196
Снимки: фейсбук

Премиерът инспектира изграждането на инфраструктурни проекти във Велинград

Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на пътна инфраструктура в община Велинград. Заедно с премиера са министърът на финансите Владислав Горанов, зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и кметът на Велинград Костадин Коев, се вижда от видео, публикувано във фейсбук профила на Борисов.

Първо бе проверено изграждането на Околовръстното шосе на Велинград.

„Когато хората са доволни, и аз съм щастлив. Ремонтът на южния обход на Велинград е дълго чакан проект. Околовръстното беше в много лошо състояние, лесно се наводняваше. Сега се разширява габаритът на пътя, ще се извърши отводняване, изграждат се и канавки. Това ще бъде голямо улеснение както за жителите на града, така и за туристите. Трафикът значително ще се облекчи“, написа Борисов.

Министър-председателят провери и ремонта на пътя между Велинград и Сърница.

„В с. Кръстава чакат над 50 години да се направи нов път. Преди повече от месец обещах да започне ремонт на 12-километровата отсечка между селото и разклона за Велинград и Сърница и това вече е факт. Също така се работи и по 30-те километра между селата Кръстава и Аврамово. Хората са много доволни. Затова и опонентите ни ги е яд. Колкото и да ме снимат, записват – важното е каква работа си свършил. А в това отношение ние нямаме алтернатива“, посочи премиерът.

Той подчерта, че пътищата в общината са важни, за да има свързаност между населените места, а децата да могат спокойно да пътуват до училище.

„Биркова е добър пример за всичко това. Ремонтираме пътя до населеното място, като в същото време се строи и ново училище, за което отпуснахме 2,38 млн. лв. За началото на учебната година новата сграда ще е готова“, написа Борисов.