ГЕРБ питат: Какво си говориха Нинова, Божков и Златев на срещата

0
104
Корнелия Нинова

Кое е паралелната държава – тази, която със своята прокуратура, със своите служби повдига обвинения и вкарва в ареста ли, казва депутатът Маноил Манев

От ГЕРБ попитаха Корнелия Нинова какво си е говорила на среща с Васил Божков и Валентин Златев, като не дадоха повече подробности. Кога, къде и по какъв повод – Нинова е длъжна да отговори на обществото, заяви Маноил Манев на брифинг на партията.

„Г-жа Корнелия иска да я подкрепят сега, за да спечели вътрешнопартийния вот и да си напълни касичката“, заподозря я депутатът от ГЕРБ. А докато не получим отговор за срещата Божков-Златев-Корнелия Нинова ще имаме пълното основание да твърдим това, добави Манев.

Според него заявката на обвиняемия Божков да влиза в политиката е планирана, а действията на БСП са показателни за тяхна връзка с избягалия бизнесмен. „Кое е паралелната държава? Тази, която вкарва в ареста и повдига обвинения? на срещата с г-н Божков, Златев какво точно си говориха тези трима човека. Нинова е длъжна да отговори на обществото, защото същата говори за паралелна държава. Кое е паралелната държава – тази, която със своята прокуратура, със своите служби повдига обвинения, вкарва в ареста?“, попита Манев.