Илиян Василев: Нинова е част от корупционната върхушка, БСП е статукво

0
242
Снимка: Дарикнюз

Румен Радев допълнително утежни ситуацията с гласуването на българите в чужбина

Илиян Василев Снимка: фейсбук

Илиян Василев, фейсбук

Не разбирам Румен Радев, като избере датата на католическия Великден за дата на изборите, допълнително утежнява ситуацията с гласуването на българите в чужбина. Това е игра в полза на статуквото, което отказва да въведе гласуване по пощата.

БСП също се правят на ударени, егати опозицията. Ето това беше ултимативното доказателство, че БСП не е опозиция, а интегрален елемент на статуквото, прообраз на коалицията която, заедно с тайния играч ДПС винаги е управлявала.

БСП е Статукво.

Лъснаха им лицата, дори са против Радев и това трябва да бъде ясно на тези, които възнамеряват да гласуват за БСП на тези избори. Трябва да решат или Радев, или тандема БСП с ГЕРБ ще подкрепят. Вместо да вкарат готовия законопроект на ДБ за гласуване по пощата, те повтарят опорките на ГЕРБ.

Затова дами и господа, ако не ви е ясно – анти-ГЕРБ коалицията естествено прераства в коалиция анти-ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти. И президентът Радев е част от тази анти-Системна коалиция и е глупаво и безотговорно да се противопоставят участниците от тази коалиция едни на други.

Нинова е част от корупционната върхушка.

Законопроектът за гласуване по пощата бе налице преди месеци, защото беше ясно, че рискът от пандемията е огромен. Това време беше пропиляно заради тях, сега нямало време.