Най-обичам синове и внуци на комунисти да ме учат на демокрация

0
269
Омазаната с червена боя врата на храма "Света Петка Самарджийска".

Да свирят „Интернационала“ снощи на празника на българската независимост е поругаване на нашата цивилизация

Константин Мишев

Константин Мишев, фейсбук

Най-обичам синове и внуци на комунисти да ме учат на демокрация. Това ми е особено любимо. Кой ви спира да протестирате? Ами ако не хвърляхте бомбички срещу полицията, ако не измъквахте павета, ако не пикаехте по български светини, ако не пишехте „оставка“ върху църкви… ако не блокирахте кръстовища, ако не пиехте и не се дрогирахте в центъра на София… ами и аз щях да съм с вас… но вашите протести са от комунистическата ви семка родени… как да съм с вас? Ами няма как.

И отново… нямам нищо общо с Борисов или ГЕРБ. Когато говорех срещу тях… вие му бяхте в листите, бяхте му министри и посланици, бяхте шефове на държавни агенции… Не мога да понасям Борисов, но как да тръгна с вас? Не че и вие ме искате… или че има някакво значение какво мисля аз.
Лигльовци!

Това не е само национално предателство. Това е поругаване на нашата цивилизация. Да свирят „Интернационала“ снощи на празника на българската независимост. На протеста на борците срещу корупцията. Не срамна, а отвратителна работа. „Интернационалът“… песен за възхвала на тиранията.
Е как да съм с вас бре, лайняри?
„Бой последен е този…“