Отровното трио, кой ви дава право да говорите от името на обществото и на целия народ

0
149
Отровното трио

Бабикян, Минеков и Хаджигенов са наети с една-единствена цел – да осигурят преминаване на властта в ръцете на Резидента Радев и ченгетата от неговия екип

Евгени Михайлов

Евгени Михайлов, фейсбук

Отровното трио, кои сте вие, че да разигравате София и цялата държава?

#Кой ви дава право да говорите от името на обществото и на целия народ?

Не е ли ясно вече на всички, че Бабикян, Минеков и Хаджигенов са наети само с една-единствена цел – да осигурят преминаване на властта в ръцете на Резидента Радев и ченгетата от неговия екип?

Момчета и момичета, не виждате ли, че от всичките ви искания, хазартните наемници повтарят до без край само и единствено: „служебно правителство, та служебно правителство“?

Те вече в безсилието си даже не крият истинската си цел – преврат с чупене на ръце, народни трибунали и наказателни отряди за непослушните поданици.

Било 38 ден на #протест, а нямало резултат!? Е, и?

През 2013 и след 404 дни нямаше резултат, защото същите платени протестни ПР-и ви разхождаха безцелно из София!

Не мога да повярвам, че млада и демократична България ще се откаже да постави основата на мечтаната си държава чрез ВНС и нова Конституция.

Не искам да повярвам, че ще позволите тези продажни дембели, подкрепяни от запасни комунистически офицери, да извадят страната ни от европейския път, за който мечтаха и се бориха поколения преди нас.

Аз ли съм луд или България полудява?