Поредна фалшива новина за Борисов лансира „Отровното трио“

0
292
Фалшфикатът на Хаджигенов.

Според Хаджигенов правителството подготвя нови „КПП-та“ заради коронавируса

След фалшивата новина, как Борисов се крие в Ниш, Сърбия и пие с гангстери, с манипулирана снимка на която в действителност са българския премиер, австрийският канцлер Курц и шефът на Европейската комисия Туск, „Отровното трио“ пусна нов фалшификат със снимки на Борисов.

В пост на адвоката Николай Хаджигенов са пуснати две снимки-едната на Хитлер с генералите му, а другата на Борисов с различни полицейски шефове на оперативка. Под нея се мъдри текст на „Д-р Коронов“, фалшив профил със снимката на ген. Мутафчийски. В него пише „Обсъждаме КПП-тата“. В момента премиера Борисов обикаля Бургас, Руенско и Айтоско и няма никакво съвещание за някакви измислени „КПП-та“. Снимката е оперативка на Борисов преди няколко години от поредното му посещение на оградата на границата с Турция. На нея се вижда шефът на „Гранична полиция“ Светлан Качиков.

Тя няма нищо общо с някакви химерни КПП-та и ново затваряне на държавата. Преди няколко дни на Министерски съвет премиерът Борисов обяви, че правителството не предвижда в близките месеци никакви рестриктивни мерки заради коронакризата-затвяране на градове, граници, заведения и т.н.