Социалист зове във Фейсбук за манипулации в полза на Нинова

0
180
Манипулациите на Цветков.

Борис Цветков е впрегнат в организацията на нагласения от Нинова мач наречен „пряк избор за председател на БСП“

Само преди месец излезлият от партийният изолатор Борис Цветков, вече играе основна поддържаща роля в отбора на Корнелия Нинова. Цветков е впрегнат в организацията на нагласения от Нинова мач наречен „пряк избор за председател на БСП“, съобщава bgreporter.info.

Борис Цветков и председателят на БСП Красна поляна – Евгени Белий, бяха първите двама уволнени от Нинова. Уволнението, стана факт след като Нинова наложи правило, че е несъвместимо да си щатен на „Позитано“ и да заемаш обществена длъжност. Белий от своя страна се прочу покарай изтеклото клипче с „побоя“ на Кирил Добрев в боксовия коридор на „Арена – Позитано 20“.

И Борис Цветков и Белий, успяха да осъдят Корнелия Нинова и да бъдат възстановени на работа. Но след възстановяването си, допреди няколко месеца отношението на „вождицата“ към двамата низвергнати било студено без да им възлага никакви задачи.

При Белий ситуацията се е променила, когато излязоха кадрите с побоя. Явно Нинова го е превърнала в откровен враг на Добрев. Преди няколко седмици, Белий се похвали в социалната мрежа, че районната организация, на която е председател единодушно е приела своята подкрепа за Корнелия Нинова. Това на практика обезсмисля целият процес по пряк избор в неговият район.

След като през месец февруари Цветков, заявява своето желание за участие в прекия избор, вече през юли също, като Белий, сменя посоката и от кандидат на опозицията се превръща в човек на Нинова.