Цветомир Паунов: Цветан Цветанов е затворена страница за ГЕРБ

0
75
Цветомир Паунов Снимка: БНР

Бойко Борисов познава структурите на партията по места не по-малко от него, твърди административният секретар на управляващата партия

За партията Цветанов е затворена страница и поне на думи не е заплаха за нормалното функциониране на структурите по места, каза пред БНР административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

„За нас най-важна е партийната работа в ГЕРБ, а не какво правят партийните опоненти“, заяви Паунов. По думите му председателят на ГЕРБ Бойко Борисов познава структурите на партията по места не по-малко от Цветан Цветанов.

„Структурите са жив организъм от хора, които през годините са работили за ГЕРБ и за лидера на партията Бойко Борисов“, коментира Паунов.

Той допълни, че в ГЕРБ не е тема за разговор раздялата на Борисов с Цветанов.

„Ние не сме партия, която се занимава с вътрешни интриги и дребнотемия. ГЕРБ е единна партия със силен лидер и с ясна визия как да продължи напред като силна партия“, каза админстративният секретар на ГЕРБ.

Паунов беше категоричен, че в страната няма никакви предпоставки за предсрочни избори: „Случват се процеси, които обикновено се случват няколко месеца преди парламентарните избори и целят да дискредитират по всякакъв начин управлението. И опонентите да си дадат по служебен път някакво преимущество спрямо ГЕРБ“.