Чобанов пита Хаджигенов: Как е под полите на Манолова и Капон, ухае ли на свежа борба със статуквото

0
338
Николай Хаджигенов

Журналистът критикува опозиционери и медии, че няма реакции по разследването OpenLux

Липсата на реакции по отношение на разследването на „Биволъ“ по OpenLux стана повод за Фейсбук разпри на стената на Атанас Чобанов. Разкритията, че адвокат Любомир Пенчев, син на бившия омбудсман Константин Пенчев, има фирма за 1,2 млн. лв. в Люксембург, не получи широк обществен отзвук, пише Tribune.bg.

Атанас Чобанов потърси поименно сметка от някои основни опозиционери за липсата на реакции.

„Добрутро. Мина една седмица след публикацията ни за необяснимото имане на Пенчев в Люксембург. Една седмица на глухо мълчание във всички мейнстрийм български медии – свински и жълтопаветни. С изключение на БНР. И Дремджиев като китайска капка задава въпроси за OpenLux на гостите си. От борците срещу корупцията реагира само БОЕЦ. Чест им прави“, написа Чобанов.

Думите му обидиха лично двама от „Отровното трио“.

„Много е важно, като се правиш на мАж да си поне малко близо или поне да имаш желание. Очевидно не съм пропуснал Пенчев, но ти си пропуснал мен. Явно остаряваш или просто си небрежен?“, обиди се Николай Хаджигенов, с което си спечели лични обиди от Чобанов.


Бабикян също приема лично твърдението, че не е реагирал: „Можеше поне да ме чуеш снощи. Точно при Дремджиев! Здраве да е“, пише той.

Хаджигенов допълва, че Чобанов явно не иска да ги чуе или види. „Иска той да блесне, че е сам на коня и само той държи меча сущий Бойко от Париж“, обобщава той.