Юлий Москов: В президентството мирише на ботуши!

0
586
Румен Радев

Този толкова много ли мрази България, че е готов да ни унищожи само за да узурпира цялата власт, пита анализаторът

Юлий Москов

„Ние нямаме президент. В президентството мирише на ботуши. Там седи един злобен, брутален и алчен човек, който гази с ботуши Конституцията, законите и морала. Нечестен човек! Непрекъснато си мисля – този толкова много ли мрази България, толкова много ли мрази българския народ, че е готов да ни унищожи само, за да узурпира цялата власт?“. Това заявява пред ПИК Юлий Москов, политически анализатор и журналист.

„Очевидно по рождение той е отвратителен диктатор, деспот. Отвратително е да гледам озлобеното му лице, да чувам омразата в думите му, да виждам как се тресе от алчност за власт. Дори в най-дивашките държави не се говори така – мутри, мафии и т.н. Той не е посочил нито един случай и нито едно доказателство, Борисов или Гешев, да са нарушили закона. Нито едно! Това, което прави, е болно превратаджийство, с долни хора и с долни средства. Някакви декласирани типове, които за някой лев са готови да продадат майките си на пазара в Ямбол”, възмущава се Москов.

„През цялото време Борисов се усуква по килифарски. Ходи им по примитивния акъл, огъва се пред стръвта им за разрушения. Жал му било за оскотелите протестъри, а не му е жал за българския народ, който страда от тях“, казва още анализаторът.