10 млн. лева хонорар взели от „Възраждане“ за днешните сценки с Петков?

1
6289
Снимка: архив

Целта била изпирането на образа му като „първия премиер, излязъл при протестиращите“, и притъпяване на социалното недоволство на хората

Днешният „протест“ на „Възраждане“ е предварително договорен и режисиран цирк межу кукловодите на Кирил Петков и партията на Костадин Костадинов, твърдят източници на Breaking.bg. Този „протест“ бил направен просто за Киро.

За услугата партията прибрала 10 млн. лева хонорар, а целта на постановката била изпирането на образа на Петков като „първия премиер, излязъл при протестиращите“, както и притъпяване на социалното недоволство на хората от ковид мерките и поскъпването на живота.

Въпреки виковете „Оставка“ и освиркванията Петков застана редом до Костадинов на импровизираната сцена и в един момент властта се „сля“ с протеста – кой беше премиер и кой водач на демонстрантите.

Ние с вас трябва да работим заедно – властимащите и народът, призова Петков. Нито дума за зелени сертификати, маски, ученически тестове и инфлация от премиерските уста.

Макар че бе заобиколен от 5-6 гардове от НСО, ефектът за народния премиер, който отиде „пеша“ при протестиращите, за да ги изслуша и разбере, бе постигнат, а на следващия митинг на „Възраждане“ ще има още по-малко хора.