Антон Кутев: Корнелия Нинова е тумор за БСП

1
328
Антон Кутев

Всичките ни надежди за промяна започват малко по малко да ерозират, заяви бившият говорител на служебния кабинет

„Трябва да видим реформи веднага. Няма време, много бързо трябва да се влезе в промяната. Вече няма 4-годишни мандати. Къси са сроковете, трябва да има резултати, не обещания“. Това заяви в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV+ Антон Кутев, бивш говорител на служебното правителство и бивш депутат от БСП.

Той отправи и други призиви към новото коалиционно мнозинство, свързани с мерките в образованието и за справянето с бедността. „За правителството има един много сериозен проблем – как ще доживее до септември, защото тогава ще има финансов ресурс. Трябва много спешно да се предприемат мерки. Всичките ни надежди за промяна започват малко по малко да ерозират. Март-април ще има сериозно недоверие към правителството“, каза Кутев.

По думите му Корнелия Нинова е „нещо като туморно образувание за БСП“ и прогнозира, че дори да не спечели изборите за лидер на партията, тя ще ги подправи.

„Затова може да се появят нови проекти и всичките ще вземат от БСП“, допълни той и обрисува апокалиптична картина в случай, че Нинова остане начело на социалистите.