Армиите от тролове на Петков и Божков са се обединили

0
339
Снимка: Клуб Z

Правителството е готово да се съюзи с престъпници, само и само да заглуши коментарите на журналисти като мен

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Соня Колтуклиева, фейсбук

Добри хора, Фейсбук отново ме блокира – за 29 дни, считано от днес.
Заради коментар, че който подкрепя Васил Божков-Черепа, става съучастник на един гангстер и на мафията; че той се забавлява с руски проститутки в Дубай, докато жена му и приятелката му са разкарвани по арести и съдилища, заради негови решения; страхливецът не идва да ги спаси и да се изправи лице в лице със следователи и прокурори.

На 13 март бях блокирана за 30 дни заради коментар за снимката на Виолета Лорер, началник-кабинет на Асен Василев и съпруга на министър Даниел Лорер, с която се хвали с шампанско за 130 лева и шоколадови бонбони за 110 лева в деня, когато мъж умря на опашка за олио в Бургас.

Очевадно, армиите от тролове на Кирил Петков& “Продължаваме промяната” са се обединили с армията от тролове на Васил Божков.

Правителството е готово да се съюзи с престъпници, само-и-само да заглуши коментарите на журналисти като мен. И какво?! Мислят, че ще ме стреснат и откажат ли? Не са познали.
Добри хора, моля, разпостранявайте това съобщение. И четете моите публикации в 5Gmedia и Bulgaria news; ще намеря и други канали за публичност.
#Оставка
#ХараКиро
#СвободаНаСловото
П.П. След възражението ми, Фейсбук ме отблокира. Не е ясно докога. Навярно троловете отново ще ме докладват.

– – –

ФЕЙСБУК НАЙ-НАПРЕД МЕ БЛОКИРА, А СЕТНЕ МЕ РАЗБЛОКИРА. ЗАРАДИ ТОЗИ ПОСТ. ЗАЩОТО СЪМ БИЛА ДОКЛАДВАНА.

Който подкрепя Васил Божков, става съучастник на един гангстер и на мафията.
Ей, некадърници клети и безхаберници проклети, осъзнайте се!
На кого се доверявате?!
На един от първите създатели на българския криминален ъндърграунд.

В Америка властите са арестували, съдили и заключили Ал Капоне, а не са го използвали като обвинител на политическите си опоненти.
Всички вие, които сляпо следвате триото “ХараКири”- Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков, давате ли си сметка какво правите… вървите по пътя на един социопат.

Ако беше нормален човек и мъж, Васил Божков щеше да се върне в България, за да понесе последствията от действията си, да плати цената на скандалното си забогатяване от магураджия до мултимилионер, да се сблъска лице-в-лице със следователи-прокурори-съдии-надзиратели, а не да оставя сам-самички неговите близки да понасят мъки и унижения, заради негови решения.

Докато се забавлява с руски проститутки в Дубай, жена му и приятелката му лежаха заключени по арестите. Този ли безмилостен егоист, плейбой, любител на оргиите подкрепяте; на него ли се доверявате; той ли ви е пътеводна светлина?!
Боже, вразуми ги!
Ставате съучастници!
В “Промяна” с престъпници ли повярвахте?!