Безмерна простотия! Вижте как полицейски шеф омъжи щерка си

0
931
Снимки: Флагман

Отвличат булката с автомати от дирекцията в Сливен, маскирани полицаи пазят дома на шефа

Доведената дъщеря на директора на ОДМВР Сливен ст. комисар Димитър Величков Мая се задоми на пищно тържество, което може да засенчи сватбата на Желко Ражнатович-Аркан с Цеца Величкович, пише Флагман.бг.

Фотосите говорят за изключително високото ниво при организирането на сватбеното тържество, поверено на частна агенция. От снимките на професионалния сливенски фотограф Георги Ангелов, носещи неговия бранд, стават ясни и шокиращи разкрития.

Когато младоженецът и кумовете отиват да вземат булката в дома на ст.комисар Величков, вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР – Сливен, откъдето наряд дават няколко души от отряда за задържане, видно от кадрите.

Гости на паметното събитие твърдят, че бъдещият зет на знатния полицейски шеф пристигнал с G класа и въоръжен с автомат „Калашников“ – с определена цел по сценарий.

Той връчил на булката Мая картечен пистолет „Узи“.

Скъпите нови пушкала са били извадени с устна заповед на ст. комисар Величков от оръжейната на дирекцията. Те са послужили като реквизит за спектакъла, който се разиграва като акция на специализирани сили по отвличането на булката.

Зетят Антон Господинов идва от РУ Нова Загора като патрулно-постови полицай в РУ Сливен, където се залюбва с Мая. Следва светкавичната му кариера с преместване в ОДМВР Сливен – в сектор „Криминална полиция“, където се развива под крилото на тъста си.