Бивш СДС министър: Изпратихме Нинова под прикритие в БСП, за да я ликвидира

0
191
Валентин Василев

Като посветен в тази операция мога да ви кажа само едно – жената си върши перфектно работата, пише Валентин Василев

Корнелия Нинова е изпратена под прикритие в БСП, за да ликвидира напълно партията. Тази версия лансира Валентин Василев, бивш министър на търговията и туризма в кабинета на Иван Костов. Василев твърди, че лично е бил посветен в „тази операция“ и тя е отмъщение за внедрените от БКП агенти на ДС в редиците на СДС. Той знае какво говори – все пак като министър е подписвал заповедите за назначаване на Нинова първо в Съвета на директорите на „Техноимпекс“, след това за назначаването й за изп.директор, а накрая – и за приватизацията му от Нинова и сие.

Ето пълния текст на признанието на Валентин Василев, публикувано във Фейсбук профила му:

„Когато създавахме СДС преди повече от 30 години, БКП внедри в структурите ни агенти на ДС, обикновени доносници, та дори и цяла партия от „осъзнали се“ комунисти – АСП. Докато разберем кой кой е, тези хора нанесоха непоправими щети на крехката ни демокрация.

Ние обаче не им останахме длъжни – десетина години по-късно им изпратихме под прикритие Корнелия Нинова. Като посветен в тази операция мога да ви кажа само едно – жената си върши перфектно работата – най-много след година ще ги ликвидира напълно!“.