Бойко Борисов: Радев обяви, че се е ваксинирал, когато още нямаше ваксини /видео/

0
422
Снимка и видео: фейсбук

Вместо да уволни Кацаров днес, той си прави безплатна кампания, посочи лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети манастир „Св. Св. Кирик и Юлита“ в Асеновград. „Манастирът е от 14 век и е с голямо духовно значение за народа“, каза митрополит Николай, цитиран от „Трибюн“.

„Тук сме, за да видят всички хора как се грижим за манастирите, да идват и те тук и да помагат. Радвам се, че има толкова млади хора“, посочи Борисов, с когото дойдоха и десетки от младежите на ГЕРБ.

„Радвам се, дядо владика, че идват хора. Изглежда прекрасно“, похвали Борисов поддръжката на манастира. Митрополит Николай разказа, че манастирът е от 14 век и има огромно значение за епархията.

Има няколко теми, които нарушават всякакви принципи, норми и морал и това е, че кандидат-президентът Радев, който се възползва от безплатно отразяване на медиите. Защо не отиде служебния премиер в Брюксел, а той безплатно се възползва от отразяване, което струва хиляди левове по време на кампанията. Това, което и днес прави. Решил днес, че си прекратява кампанията, вика министрите и вие го отразявате та живо“, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ попита като какъв Радев свиква министрите? „Той трябваше да издаде указ и да освободи Кацаров. Днес те имунизират населението с ваксини с изтекъл срок на годност. Казват, че е удължена, но най-важното е ваксината да е безопасна и ефективна. Питам тези, които вършат това престъпление, защо продадоха хубави ваксини в срок? Ваксината може да е безвредна, но дали е ефикасна?“, запита Борисов.

„Безхаберието и безобразието, това е, което направиха. Всеки ден излизахме и казваме да се ваксинират хората, че идва страшна четвърта вълна. Сега без пари му отразявате меропиятията и това било чество. Ами това, че отровиха Черно море. Днес пак прекратиха операцията заради някакво скъсано въже. Абе, рибоци, 30 дни чакаме да се оправите с въже“, коментира лидерът на ГЕРБ тотално провалената спасителна акция на вече потъналия кораб.

Борисов припомни думите на Васил Велев, че близо 100 милиона лева са откраднати от разликата в цената на тока. „88 милиона, той го каза и това не е новина за вас. Ние им дадохме модел, който смятаме, че е справедлив и работещ. Понеже виждам, че ако не е за краденето, защото почвам да си мисля, че държат високите цени, за да крадат, готов съм да изпратя Делян Добрев, където трябва“, обяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ припомни още, че няма партия, която да не иска вече оставката на Стойчо Кацаров, а на Радев остава само да извади Рашков с поредния гаден компромат.

Борисов припомни, че директорите на всички големи болници, проф. Балтов, проф. Ангелов, всички се ваксинираха публично, а Радев обявява, че се имунизирал, когато още не имало ваксини. Корнелия Нинова пък призна, че не се е ваксинирала.