Борисов: Българският народ ще направи импийчмънт на Радев

0
184
Борисов на среща с българите от Северна Македония.

България е в международна изолация заради него, обяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Борисов провежда среща с българското малцинство от Северна Македония.

Те се оплакаха пред него за проблемите, пред които се изправят както те, така и децата им . „ Напият премиер – Заев и Мицковски не иска да ни чуе, не иска да търсим решение заедно. Разчитаме на вас и търсим съдействие“.

Един от присъстващите на срещата заяви : „Вие говорите с хора, които не съществуват“. А Борисов отговори : „Значи вие се чувствате като нашите симпатизанти, които Радев чегърта“.

Нищо не е нерешимо, стига да има воля и от двете страни. Вие сте мост за приятелство, българското малцинство трябва да помогнете“, обърна се Борисов към делегацията от българи от Северна Македония.

Заради Радев България изпадна в изолация. Вчера КС се произнесе, че в неговото служебно правителство има хора, които не са министри.

Той няма как да не е знаел, защото е подписал документ. От вчера има доста призиви за импийчмънт на Радев, надали с това трябва да се занимаваме в момента. Ще го отстрани българския народ. Който го е избрал, той ще го отстрани. Нито аз, нито ГЕРБ, няма да се замесваме в тези неща. Провалът на неговото правителство във всяко едно отношение е видим. Ние не сме имали президент, който да нарушава Конституцията“, коментира Борисов.