Начало ВОДЕЩИ НОВИНИ Борисов: Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа,...

Борисов: Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа, в който живее, тръгнал да оценява ГЕРБ /видео/

0
292
Снимка и видео: фейсбук

Служебното правителство изпълнява мръсни поръчки, всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, заяви лидерът на ГЕРБ

„Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки да ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев. Това правителство се бие само с ГЕРБ. Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия начин само с една партия – ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа. Те се занимават с всичко друго освен с това как да проведат изборите“, каза днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията.

„Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителството, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то би било дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада, за какво да ги слушаме“, заяви още Борисов.

Той припомни на Атанас Атанасов от ДСБ как Радев му се е заканвал след седмица да ги няма.

„Вътрешният министър Бойко Рашков така работи, така е натискал и Евгени Михайлов за танковата касета едно време“, коментира Борисов и поясни, че това му разказал режисьорът, който дълго време бе разследван в началото на 90-те заради репликата на Петър Младенов „По-добре е танковете да дойдат“.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, категоричен беше Борисов.

„Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа, в който живее. Обаче изведнъж идва и дава оценки за една партия. Г-н Рашков – кога вие сте ни победили, когато сте били в БСП или кандидат, за да ни давате оценки”, попита лидерът на ГЕРБ.