Борисов към младежите на ГЕРБ: В сравнение с вас Петков и Василев са дърти вампири. Имаме могъщ враг, който открадна огромно количество пари в полза на Русия

0
196
Снимки и видео: фейсбук

Съдебната реформа по рашковски е да не се признават съдебните решения, посочи лидерът на ГЕРБ. Според него „Възраждане“ ще изпреварят ПП за второто място на изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изказа съмнения, че ПП ще успеят да излязат на второ място на изборите. Той представи 80 младежи и нови лица на избираеми места в листите.

В тези мракобесни времена, когато комунистическите сатрапи ни плашеха, вие удържахте заедно с нас. Понеже е много модерно да се говори за съдебна реформа, ние сме дали, но не чух нашите политически опоненти да кажат е ли е тая съдебна реформа по рашковски, която не признава съдебните решения. За нас е реформа, когато човекът не определя нищо, който и да седи отгоре, да няма значение. Върху това ще се борим да се случи в следващия парламент. Рамката, която ГЕРБ ще търси, е независима съдебна система. Видяхте, че не е много страшно. Викаха ни по полицията, преследваха ни проверяваха ни и си заминаха.“

Вие бяхте припознати като основен враг на доста по-възрастни от вас като Кирил Петков и Асен Василев, но сравнение с вас те са едни „дърти вампири”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че управленската власт в ГЕРБ я е създал, за да пребъде и след него. Той заяви, че утре ще бъде представена програмата на партията за защита на бизнеса, който е бил унищожен.

„Искам да ви видя по-отговорни“, обърна се към младежите Бойко Борисов и допълни, че навсякъде има млади лидери. Имаме могъщ враг, откраднаха огромно количество пари в полза на Руската федерация”, заяви Борисов.

По думите му социолозите дават преднина на ГЕРБ, но е много важно дали Радев ще проведе честни избори.

„Налага се безотговорна теза, че няма да има правителство. Първата партия не е в изолация, както и втората”, заяви Борисов.

„Аз не знам дали ПП ще са втори. Възходът на „Възраждане“ е сериозен и мисля, че ще ги победят. Но глас народен, глас Божий”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Той бе категоричен, че формула ГЕРБ и ДПС не съществува.

„Има много формули, нека да видим резултатите. Как мога да кажа, че ще се коалираме с някой, при положение че не съм говорил с никого. Към днешна дата сме се коалирали само с „Да, България“ и мисля, че беше успешно. Нека народът се произнесе“, каза още той.

ГЕРБ разкрива новите лица в листите си

Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев заяви, че страната ни е пропита от хаос и безвремие. Той призова младежите да оставят своя отпечатък за просперитет на България.

Той се обърна към тях с думите, че ако те утре станат депутати, то това няма да е привилегия, а огромна отговорност.

Бойко Рашков сипеше обвинения в корупция, но до де-днешен няма нито едно доказателство. След това се появиха Петков и Василев, които заявиха, че ще строят по една магистрала за година, но какво стана? Много хора повярваха на тази демагогия. Да, мандатът им свърши преждевременно, но те дори не започнаха нито един проект. Бившият транспортен министър Събев си позволи да обещае конкретни неща за Русе – магистрала до Велико Търново, летище, ферибот за Гюргево и трети мост на Дунав“, но не изпълни нито едно“, каза Георги Кръстев от Русе.

Десислава Трифонова изказа благодарности на Бойко Борисов за доверието, което й гласува.

Последната година и половина сме свидетели на скандални назначения на семейства и на гаджета. Бяхме свидетели на кризи, които правителството само генерира, бяхме свидели и на корупция. Никой не си беше позволял да остави енергетиката на една офшорна компания. Цяла група от офшорки взе нашата енергетика, благодарение на нашите усилия успяхме да създадем комисия в НС, която доведе до прекратяването на този меморандум”, заяви Трифонова.

Тя бе категорична, че плащаме по-скъп газ с 30 процента заради посредниците, с които са работили Кирил Петков и Асен Василев.

Не ги слушайте, че това е привнесена инфлация. Това не е вярно. Ние обедняваме с бързи темпове”, допълни тя./Tribune.bg