Борисов: Като 1944 г. е, тогава дядо ми е бил селски кмет – убили са го с тояги и написали, че е починал от червен вятър /видео/

0
398
Снимка и видео: фейсбук

Хората вече не вярват за тези „подслушвания“. Само не са ми пришили, че съм изял човек на филета, коментира лидерът на ГЕРБ

„Хората вече не вярват за тези подслушвания. До ден-днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че трябва бързо да зашият нещо, да направят компилация и да направят нов Костинброд”. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира скандалите с подслушванията на политици.

Той обясни, че не са му пришили само това, че е изял човек на филета. Борисов е събрал в централата на ГЕРБ Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов и младежи от ГЕРБ.

Борисов отчете, че все още няма доказателства за твърденията за подслушвани политици.

„Цяла седмица не казват кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно”, каза Борисов.

По думите му това е правено в България през 1944 година. „Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър“, посочи лидерът на ГЕРБ.