Борисов: Мога да се обзаложа, че те няма да направят и една велоалея или къщичка за птички /видео/

0
638
Снимка и видео: фейсбук

Тежко е да управляваш, тежко е да правиш пътища, сеир да правиш не е, каза лидерът на ГЕРБ

„Тежко е да управляваш, тежко е да правиш пътища, сеир да правиш не е“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред жителите на с. Ясенец, област Разград.

„Сега имате и пътища, и осветление, и детски площадки. Идвахме да видим с джипката и толкова ги дразнеше тази джипка, че сега не слизат от нея. Досега беше лошо, а сега една година се возят на нея. Ще я счупят и нея“, коментира още бившият премиер.

„Мога да се обзаложа, че те няма да направят нито една велоалея, една къщичка за птички няма да направят. Оставяме ги, нека да си говорят. От вас искам да бъдете максимално толерантни, коректни към другите политически партии, така че си мерете приказките. Хората ще изберат това, което ще продължава да ги движи напред в региона“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Ние строихме и църкви, манастири, католически храмове, джамии. Това, което е направено, е и за хората, които са привърженици и на ДПС, и на „Да, България“, и на БСП – всичко е за хората. Трябва воля да се спира контрабандата, да се събират пари в бюджета и да се строи – това се иска от нас, това сме го правили. Сега да видим какво правят другите, как компенсират общините. Нашите пари от джипката – ето ги по улицата, те се виждат“, в заключение каза Борисов.

В съседното село Йонково кметът заяви, че улиците са асфалтирани на 100%.„Благодарение на вас се е случило това, асфалт има и по пътищата до гробищата. Имаме да правим читалище, бяхте ни обещали 1,5 млн.“, припомни кметът.

„Сега, който е направил едно читалище, става министър на културата. Ние сме направили много читалища, музеи и театри, но никой не го интересува“, коментира Борисов. Получихме чисто нов автобус от министъра на културата по времето на ГЕРБ. Благодаря ви“, каза кметът.

„Искам от вас толерантност“, отговори им Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изрази съмнение дали планът за възстановяване е в Брюксел, както говори Петков, тъй като оттам казали, че удължават срока с 1 месец, за да изчакат планът да пристигне.