Борисов: Ние предупредихме за Радевата зима. Да управляваш е занаят, а те не могат /видео/

0
566
Снимка: фейсбук

В нощта на първия ден от войната в Украйна правителството е продало рекордно количество газ на половин цена.  „Висша степен на корупция. Грабеж!“, коментира лидерът на ГЕРБ

„Хората се редят на опашка, за да спестят 30-40 лв. на резервоар. Хората се осъзнават вече. Ние предупредихме за Радевата зима“, коментира в Котел лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов опашките по бензиностанциите.

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обяви, че в нощта на първия ден от войната в Украйна правителството е продало рекордно количество газ на половин цена.

„След началото на войната, през нощта, е извършена сделка на половин цена. Тази сделка посред нощ е осъществена на 120 лв.“, обясни той.

Борисов определи среднощните действия на управляващите като грабеж на народа.„Висша степен на корупция. Грабеж! Като крадците на колите, нощем действат“, коментира той.

„За утре цената на тока ще е рекордна за всички времена“, предупреди Добрев и допълни, че електричеството ще е на нови цени от началото на април.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че досега само се чуват критики за модела на управление „Борисов“, но реално при него цената на тока не е надвишавала 80 лв.

„Токът при модела „Борисов“ – 80 лв., сега 400 лв. Утре ще е 800 лв. 10 пъти по-висока цена“, коментира той.

Бившият премиер коментира и случаят със свидетеля по делото „Бобокови“, за който се разбра, че е открит мъртъв. „Никой не разследва. Падат свидетели, а те чегъртат ГЕРБ“, заяви той.

Борисов подчерта, че да се управлява, е занаят. „Да управляваш е занаят, те не могат“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Зам.-председателят на партията Томислав Дончев припомни, че преди няколко седмици е нарекъл управляващите „най-скъпо платените стажанти“, но сега според него „стажът им трябва да бъде прекратен, след като се вижда, че не стават, за да се върнат в клас“.