Дани Каназирева: „Новите“ явно смятат да съборят държавата и да започват отначало

0
573
Дани Каназирева

Спряха всички проекти за област Пловдив, тоталният хаос и липса на отговорност са навсякъде, казва депутатката от ГЕРБ

Спряха всички проекти за област Пловдив! Това е пълен абсурд, наистина тоталният хаос и липса на отговорност са навсякъде. Нито познават проблемите на нашата област, нито искат да ги познават, нито ги интересуват. За това алармира във фейсбук, Дани Каназирева, бивш областен управител на ГЕРБ и депутат от ГЕРБ-СДС в 46-ия парламент.

„Изключително бях радостна от факта, че най-после ремонтът на пътя за Лилково и Ситово започна и върви с ускорени темпове. Но днес беше спрян! Спрян е и пътят за Лъки, пътят от Асеновград до Кърджали, Асеновград – Първомай също, както и от Асеновград до Садово. Още като областен управител поех ангажимент към хората и в началото на годината направих всичко, което беше в правомощията ми, за да се заложат средства в годишния план на АПИ за 2021 г. и тези пътища да бъдат ремонтирани“, припомни тя.

„За Лилково пътят – с разширение на пътното платно, укрепване на свлачищата и подпорните стени, отводнителните канали и всичко, което е необходимо. Населението тук го заслужава и аз благодаря на сдруженията „Заедно за Лилково“ и „За Ситово“, които повярваха в мен. За мен е важно поетите ангажименти да се изпълняват“, посочи още Каназирева.

И заяви със съжаление, че новата власт не само не продължила с реализацията на целия проект, който включва пътя чак до област Смолян, но и спряла първия етап на ремонта, който хората от години чакаха.

„Ей така с едно писмо месеци труд отиде на вятъра. Явно смятат да съборят държавата и да започват отначало т. нар “нови”, категорична е Каназирева.