Държавата се нуждае от дезинфекция след това скандално управление!

0
416
Лена Бориславова и Кирил Петков

Служебното правителство потвърди гръмовния провал на кабинета на Кирил Петков и разобличи долнопробните лъжи на цялата шайка от измамници от „Продължаваме промяната“

Борислав Цеков Снимка: фейсбук

Борислав Цеков, фейсбук

Служебното правителство потвърди гръмовния провал на кабинета на Кирил Петков и разобличи долнопробните лъжи на цялата шайка от измамници от „Продължаваме промяната“ – няма никакви договорени доставки на газ, никакви 7 танкера.

Новият (стар) шеф на КЕВР – г-н Иван Иванов – също официално потвърди това, което някои от нас знаехме – Кирил Петков и неговите съучастници са лъгали, че са спрели да купуват руски газ. Напротив, купували са същия руски газ, но с посредник и с 20 евро по-скъпо, които са потъвали в частни джобове, комисионни и пр. Това е не просто скандал. Това е гранд-корупция! Гранд-корупция!!!

Нужни са арести! Арести за всички престъпници от „Продължаваме промяната“ и техните колаборационисти! И ревизия – всестранна и задълбочена на всяка сделка и всяко решение на правителството на ПП, ДБ, БСП и ИТН. И изхвърляне на всички „калинки на промяната“ от администрацията и регулаторните органи. Държавата се нуждае от дезинфекция след това скандално управление!