Ден след „личния подарък“ на Узунов племенницата на Петков става шеф на пловдивската митница /видео/

0
947
Снимка и видео: фейсбук

Г-н Спецов може малко да се успокои, а сега да се напрегне г-н Пламен Узунов, казва Тома Биков

Г-н Спецов може малко да се успокои, а сега да се напрегне г-н Пламен Узунов. Сега ще се заемем с нещо друго. Ние сме в Пловдив пред митницата заради едно много странно съвпадение. Това заяви Тома Биков в излъчване на живо във фейсбук, като изтъкна, че този път не прави разследване, а се явява заради гражданска позиция, тъй като е модерно напоследък

„Племеницата на г-н Петков застава начело на митницата само ден след като г-н Узунов получава торбичка от бившия шеф в митниците Петко Петков. Не казваме, че това не е съвпадение, но трябва да се отбележи. Ивелина Харизанова се казва новата шефка на пловдивската митница. Нейното назначение идва почти веднага след назначаването на шефа на митниците в България, който пък е кадър от правителството на Пламен Орешарски“, отбеляза Биков и повдигна въпроса колко бързо се е случило назначаването ѝ.

„Г-н Пламен Узунов може да даде отговор на въпроса, след като получава пури и ром от чичо ѝ“, коментира Биков и даде думата на Спас Гърневски.

„Аз съм чувал много неща в Пловдив. За да го подадеш на 19-и това заявление и веднага да стане назначението, не е било леко това пликче“, коментира той и отбеляза, че две назначения на служебният министър Асен Василев са „брилянтни“ – това на Спецов и на шефа на митниците.