Десислава Атанасова: Лорер промени устава на ББР и сега се раздават кредити за милиони

0
266
Десислава Атанасова

Според нея БСП още днес трябва да върнат мандата

На 8 юли министърът на иновациите Даниел Лорер промени устава на ББР и сега може да се раздават кредити за милиони, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред Би Ти Ви.

Ако Кирил Петков е искал да докаже корупция, е щял, каза тя. Година по-късно търсят виновник за това, че не могат да задържат правителството.

Всичко е ясно за нас – ръст в производството на оръжия не би имало друга причина. Корнелия Нинова трябва да знае много добре къде е последната точка на доставка. България изнася ток в огромни количества. Произвежда се на ишлеме от идващите петролни продукти от Русия и се изнася. Нищо като данъци не остава в България, обясни Атанасова.

По повод появилия се запис с Христо Иванов тя коментира, че това не е изтекъл запис,а онлайн излъчване. Христо Иванов си позволи да поиска да се свали от „Дарик“, как може? Не сме рязали записа, аз лично го чух от не знам коя минута, бях шокирана, каза тя.

Според нея БСП още днес трябва да върнат мандата.

По време на консултациите с президента е била обсъждана датата 2 октомври за предсрочни избори, но заради събитията от последните дни датата може да бъде изместена по-напред, уточни тя