Две години след платените протести на Черепа…

0
458
Васил Божков

Братята на Румен, Васил, Иво и Корнелия ще се изтрепят във взаимни обвинения за задкулисие, милиардна корупция, шуробаджанащина и предателства

Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

Две години след платените протести на Черепа…
Една година след победата на почтените…
Шест месеца след правителството на морала…
Братята на Румен, Васил, Иво и Корнелия ще се изтрепят във взаимни обвинения за задкулисие, милиардна корупция, шуробаджанащина и предателства.
Новото, промяната, реформата…

– – –

Думите в НС днес са силни – преврат, национално предателство, подкупване на министри, задкулисни разговори, далавери с милиарди.
На фокус е Кирил Петков, за когото все повече хора твърдят, че е правил отстъпки по темата Македония, че е задавал дневен ред, следвал чуждоземен сценарий.
Все по-ясно е, че иде един грозен разпад в управляващата коалиция, в който участват всички партии и коалицийки, от Партията на комунистите в България до Демократи за слаба България.
Това управление и този парламент отиват към своя край, но загубите на национални приоритети, пари в милиарди и години, е факт.
Почтените могат толкова.

– – –

Последната година е титаничен успех в подкрепа на мафията, която ни продава горива на каквито цени си иска, стига да печели от тях.
Тази мафия има рафинерии, пристанища, складове, бензиностанции и активна политическа подкрепа на управляващите левичари от БСП, ДБ и ПППП.
Хората се грижат Путин да не остава без доходи от тази част на света.
Само за последния месец цените са пораснали с около 25 стотинки – колкото някой ден евентуално част от българите при определени условия ще могат да ползват като отстъпка-подарък от Лена и Кирил.
Да си знаете.