Емил Джасим: Ерменков, Гечев и Овчаров трябва да са в затвора, а не на масата за преговори за съставяне на правителство

0
922
Румен Гечев

Не виждам как е възможна промяна с министър от правителството на Жан Виденов, който е не просто агент на ДС, ами и отвратителен доносник

Емил Джасим Снимка: фейсбук

Емил Джасим, фейсбук

Таско Ерменков, Румен Гечев и Румен Овчаров трябва да са в затвора, а не на масата за преговори за съставяне на правителство.
Поне двама от споменатите са гласували за Пеевски шеф на ДАНС.
Поне двама от споменатите са били министри в кабинета на Жан Виденов.
Поне двама от споменатите са били ченгета от Държавна сигурност.
Призовавам моите съмишленици от Демократична България и от Продължаваме промяната да наложат лустрация на т.нар. А отбор в преговорите и да обявят, че не приемат да водят преговори с ченгета от Държавна сигурност.
Разбирам напълно нуждата от съставяне на редовно правителство, както и разбирам незаобиколимостта на БСП в съставянето му и необходимостта от взаимни компромиси в някои политики.

И ако има едно-единствено условие, с което БСП трябва да се съобразят абсолютно без никакви противоречия, то е да не изпращат на преговорите ченгета от Държавна сигурност – гнусната репресивна машина на комунистическия режим.

– – –
Не виждам как е възможна промяна с министър от правителството на Жан Виденов, който освен това е не просто агент на ДС, ами и отвратителен доносник.
Ето и досието му:
https://desebg.com
Надявам се участващите в преговорите партии да поставят една-единствена червена линия – без ченгета от ДС на масата.