ГЕРБ трябва много да внимават с измамниците!

0
391
Флашмоб на Промяната по време на предизборната кампания през 2022 г. Снимка: архив

Може пепейците да нямат подготовка за политиката, но са царе на измамите, които прилагат и в комуникацията си с външните фактори

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Тази сутрин слушах една перфектна и унищожителна реч в парламента на Костадин Костадинов, посветена на мъпета Николай Денков! В парламента пак имаше голямо шоу по кафеено време. След Костадин веднага скочи Божанков, който е абониран да се изказва задължително след „Възраждане“, и се зае да адвокатства на пепейците и ДЕНКОВЩИНАТА! Но твърде безпомощно, типично за едно изкуствено лансирано в медиите лице, на което му е дадена задачата за куха пропаганда. Как може да имаш нормално политическо самочувствие за достоен смисъл, ако са ти дали ролята на словесен чантоносец и ПОДКВИЧАВАЩ, когато Костадин се изказва. Костадин е много добър оратор, и когато Божанков се изправя всеки път след него, просто се самоналага с пръчки публично. За Божанков важи максимата, не спорете с глупак, той винаги е добре подготвен! Както се притесняваше Виктор Юго, глупостта в човек е допустима, но тя трябва да има и граници. Еее, Божанков е безграничен. От едно посещение в САЩ започна да не стъпва по земята. Даже гравитацията не му възразява вече.

ПП скачат на ГЕРБ сега, поставят ултиматуми и искат повече, отколкото им се полага изобщо.

В тази връзка искам да кажа, че ако ПП влязат в регулаторите, ще опоскат всичко и ще приключат ГЕРБ! Влязат ли в регулаторите, ще започнат гаражната разпродажба на държавата. ГЕРБ играят много сложна игра, но трябва МНОГО ДА ВНИМАВАТ с измамниците! Може пепейците да нямат подготовка за политиката, но са царе на измамите, които прилагат и в комуникацията си с външните фактори. Те нямат политическа стратегия, те ползват стратегията на измамата и илюзията. ОБЕЩАВАТ ВСИЧКО ПО МНОГО И БЕЗ СЪОБРАЖЕНИЯ. И винаги са преди политическите си конкуренти. ПП изкорениха съпротивителните сили на националната власт и ни превърнаха в палячовска държава, която работи сама срещу себе си с огромен замах! ПП приключиха Гешев (въпреки че ГЕРБ накрая временно ги замотаха), приключиха Радев (правомощията) и сега отново показват неизкоренима страст да приключат Бойко.

Тази война няма да свърши.

Бойко ги държи на власт, за да ги наблюдава отвътре. Но Бойко пропуска нещо, че ПП-тата не са политически играчи, те са измамници, това е друго трасе, използват се други средства! Ако политиците не могат да закрият енергетиката, то измамниците могат! Те нямат ангажимент към държавата и бъдещето. Имат ангажимент към успеха на измамата, която сътворяват. Тази сутрин Кирето се обръща към ГЕРБ: „ХОРА, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЪРВИТЕ С НАС!“ Все едно Кирето е преродения Alexander the Great и волята му движи историята. Кирил Петков си призна защо толкова настояват Денков да е външен министър. За да уговаря подкрепа в чужбина за политическата им власт! Нищо повече, ПП се крепят на лазенето пред външните фактори. Качествата им се изчерпват със слугинажа, в който наистина са най-добрите за последните 30 години.

ПП работят здраво срещу ГЕРБ и си наеха лобисти с държавни пари, за да наливат бетон в позициите си, докато ГЕРБ им правят отстъпка след остъпка. Христо Иванов не отиде днес в бТВ, за да може Кирето да е номер едно по НОВА и той да кара влака, да лидира и контролира стратегията на ПП за изнудване на ГЕРБ. ПП-ата заплашват с избори две в едно, все едно, че изходът от тези избори ще е в тяхна полза. Добре е да бъдат оставени да премерят силите си на избори, отколкото да скачат с бутонките из медиите в качеството си властници. И от силна позиция да РЕКЕТИРАТ партньорите си.

Още преди да си измие очите сутринта, Кирето, разпуснат и стресиран, плаши хората от екрана на НОВА с огромните си несъответни претенции за управление на света!

ЩЕ ПОДМЕНЯ РЕГУЛАТОРИТЕ, ЩЕ ПРОМЕНЯ СЛУЖБИТЕ, ЩЕ ПРАВИ БЪЛГАРИЯ ДА СВЕТИ! Не мога да разбера кой идиот гласува за тези измамници. Ще страдаме продължително, десетки години от обедняването, което тези плаващи по повърхността скъсани хартиени корабчета, смятащи себе си за хитри атомни подводници, нанесоха на държавата! И все още не могат да бъдат спрени. Защото измамата повлича умовете на хората, създава им мотиви за действия, които са в тяхна вреда. Добрият измамник кара жертвата да се бори за постигане на своето нещастие със страстното убеждение, че постига щастие. Затова пускането на аматьори на политическата сцена беше историческа грешка. Под лозунга за борба за по-добра България, ни превръщат в робска витрина на чуждите стратегически цели без оглед на какъвто и да е здрав разум. Такова лазене никога не е било! Боклуците дават всичко, без дори още да са им го поискали. Важното е да влачат, а след тях нека бъде ПОТОП.