ГЕРБ: Време е шоуто да приключи, на политическата сцена скечове няма

0
121
Десислава Атанасова Снимка: архив/ DarikNews.bg
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Николай Димитров - ГЕРБ/СДС

Болните политически амбиции замъгляват факта, че сме избрани от народа, каза в словото си шефката на ПГ Десислава Атанасова

Изборите приключиха, а народът се произнесе. Приключи лесната част, днес е време всички да поемем отговорност към гласа на избирателите си, стабилността на държавата и по-добро утре. Това заяви в декларация от името на ГЕРБ председателят на ПГ Десислава Атанасова.

„Отговорността е тежка, а често е непоносима за хората, които гледат на политиката само като на инструмент за изграждане на имидж“, коментира народният представител. „Една криза не се управлява само с говорене, а с действия и вземане на решения“, припомни председателят на ПГ на ГЕРБ.

Победителят е само един и това е ГЕРБ, признайте го, обърна се Атанасова към опонентите.

„Изборите преминаха нормално, въпреки че предварително имаше заявки за нечестност. Никой, включително в тази зала, не оспори изборните резултати“, каза Десислава Атанасова.

Ще предложим правителство, което да се справи с кризата. Ще протегнем ръка към политическите ни опоненти. Ако не бъдем подкрепени, то отговорност поема втората политическа сила, заяви шефът на ПГ на ГЕРБ.

„Предстоят ни важни, бързи и тежки решения“, обясни Атанасова и припомни успехите на правителството на ГЕРБ, сред които пълната енергийна независимост, увеличението на пенсиите и заплатите.

„Болните политически амбиции замъгляват факта, че сме избрани от народа. Омразата не гради, отрицанието на политическия опонент може да доведе до временен успех, но ще е за кратко“, заяви шефът на ПГ на ГЕРБ.

„На 4 април българските граждани не казаха „ГЕРБ вън“, а казаха, че искат съгласие и борба с предизвикателствата на страната ни. Отговорността на милиони съдби тежи“, съобщи Атанасова.

„Хората искат да живеят добре, да усетят промяната. НС трябва да положи ефективни решения, необходим е системен подход“, коментира Десислава Атанасова.

„Време е шоуто да приключи. За разлика от шоуто, на политическата сцена скечове няма, а аплодисментите са редки“, категорична бе депутатката от ГЕРБ.