И „Майките“ от „Системата ни убива“ излизат на протест срещу правителството на Кирил Петков

0
4655

На 22.02. 2022 г.  ще пишат „Слаб 2“ на „промяната“ пред Министерски съвет

Ерозията в подкрепата на правителството на „промяната“ продължава да расте заради неадекватната политика на четворната коалиция. След пожарникари, полицаи, надзиратели и граждани на протест във вторник се вдигат и „майките“ от „Системата ни убива“. Това стана ясно от публикации в социалните мрежи. Дамите с черните тениски бяха ракетата-носител на Мая Манолова и сие, като протестираха на палатки срещу кабинета Борисов, носеха ковчези, бесилки и лежаха на пода в сградата на Народното събрание.

Явно палачинката се е обърнала и сега ги активират да атакуват кабинета на Кирил Петков.

Майките на деца с увреждания от “Системата ни убива”, “Протести 20 – 22” и “Младите срещу Системата” известяваме както на всички участници в протестите, възникнали на 9-ти юли 2020-та година срещу бойковизЪма в Държавата и каскетщината в Правосъдната система, които продължиха ежедневно с най-различни форми и прояви цели 435 дни, така и на всички наши съграждани, изразявали подкрепата си към Протеста основно в онези негови 70 процента от нашия Народ, а и към всички българи, че:

На 22.02.2022-ра година в ден Вторник от 18:00 ч. ще се съберем пред сградата на Министерски съвет, за да пишем “Слаб 2” на подмяната, която бе осъществена от изтъргуваното съглашателство на т.нар. “нови”, но поредни измамници във властта, с предишните такива под протекцията и менторството на вечното над 77-годишно (без)родно задкулисие и под благословията на външни сили, продиктувано от кратковременни техни интереси.

Този наш общ митинг-протест, претендиращ за общонационална представителност, ще се проведе под надслов:

Прекратяваме Подмяната!

ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!!”, пишат „майките“ в социалните мрежи. Според тях в момента мнозинството в парламента не е управляващо, а осребряващо.

435 дни сме искали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на “Борисов 1”, “Борисов 2” и “Борисов 3”, а получихме подмяна чрез разместване на пешките от “Янев 1” и “Янев 2”. Кабинетът “Петков” е измама и не произтича от Протеста.

Не това сме искали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на правителството, оглавявано от лицето Кирил Петков Петков – сега и веднага!

Прекратяваме Подмяната!

ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!!

На 22-ри, 2-ри, 2022-ра година, вторник – Оценка “Слаб 2”.

18:00 ч., Министерски съвет, се казва в съобщението.

Активацията на бившите протестъри от 2020 година изобщо не е случайна и странно съвпада с атаките на президента Радев срещу собственото му правителство.

Активирането отново на „майките“, Йоло Денев, Дионисий и сие е показателно, че Радев ще се опита да демонтира „промянта“, като я замени със нов, свой, проект с пионките Атанас Пеканов и Мая Манолова, казват експерти.