Какво празнуват наследниците на превратаджиите от 9 септември

0
429
Снимка: фейсбук

Манталитетът на комунизма, сега облечен в пари и власт, продължава да господства в част от обществото

Андрей Ковачев

Андрей Ковачев, фейсбук

Датата 9-ти септември завинаги ще бъде свързана с най-тъжната част от съвременната българска история.

Наследниците на превратаджиите, в лицето на днешните уж „социалисти“ от БСП, ще се поздравяват отново гръмко и цинично с „Честит празник!“. Какво празнуват? Края на българската европейска държавност и началото на една престъпна диктатура? Убийствата, терора и преследванията над стотици хиляди българи, превръщането на държавните граници на Отечеството в граници на концентрационен лагер, с мрежи, ток, войска и кучета, но не за да бъдат защитавани от преминаване отвън навътре, а обратно – за да пазят никой българин да не излезе от комунистическия концлагер, в който превърнаха България.

Празнуват икономическата катастрофа и трите фалита на страната,

празнуват предателството спрямо Македония, празнуват предаването на независимостта на България на Кремъл, подаряването на златния ни резерв на Москва, ограбването на пенсионния фонд, обезличаването на българското село и отнемането на собствеността на българите, промиването на мозъците на няколко поколения българи с лъжи и манипулации, държавно организиран трафик на оръжия, забранени вещества и артефакти, срамното участие на България в потушаването на демократичните движения в Източна Европа, задушаването на свободния дух със създаването на мрежа от над един милион агенти на ДС и много, много други престъпления срещу човешките права!

Лъжите на комунистическите наследници продължават!

Нямаше ефективна декомунизация, а тя задължително трябва да бъде извършена. Манталитетът от времето на комунизма, сега облечен в пари и власт, продължава да господства в част от нашето общество. Тъжно олицетворение на този манталитет е кандидатът за втори мандат, който никога не надскочи своята същност на последовател на наследството на комунизма. Като държавен глава, вместо да направи опит за помирение, той още повече разединява. Никога не почете жертвите на режима, а точно обратното, почита 9-ти септември и носителите на диктатурата, като продължава нежеланието за основано на фактите образование на младите български поколения.

Наследниците на режима продължават да разчитат на безпросветните поддръжници и на носталгиците по „хубавото време“, когато са били млади „другари и другарки“.

Те все още полагат усилия, за да продължи това целенасочено историческо затъмнение и манипулация в учебниците на няколко поколения.

Историческата истина не може да бъде интерпретирана, нито в България, нито в Македония. Свидетелствата за ужасите на комунистическите престъпления от хората изживели лагерите, затворите и изселванията не могат да бъдат подменени или оправдани. За последиците от събитията около тази мрачна дата никога не бе поискана прошка!

Поклон пред жертвите на комунизма!