Към всички български главанаци в Лондон, които гласуваха за чалгарите

0
4210
Снимки: фейсбук

Не ви карам да ходите на опера в „Ковънт Гардън“, но поне идете да гледате мач на „шпорите“

Константин Мишев Снимка: фейсбук

Константин Мишев, фейсбук

Това е към всички български главанаци в Лондон, които гласуваха за чалгарите. Не ви карам да ходите на опера в „Ковънт Гардън“. Все пак не съм чак такъв ненормалник. Но поне идете да гледате мач на „Шпорите“ и да видите новия стадион на Тотнъм. Аз не съм го виждал, а той е под носа ви. Да, ама не… нали сте много културни и пълните големи зали на концертите на Славчо. Поне на мач идете.

Какъвто и да е Славчо… все пак има класическо музикално образование и сигурно би отишъл на опера или на симфоничен концерт в британската столица. А вие, главанаците, му ходите на неговите представления.

– – –

Krasimir Koichev, коментар под поста

Българите във Великобритания са 3 групи. Първата група – нискообразовани берачи на ягоди, къпини, малини, портфейли и т.н. Втората група – деца и внуци на комунистическата номенклатура и новите богаташи на България. Носят гена на цървула, самочувствието на парвенюто и гнева на болшевика към нормалното в обществото. Трета група – най-малобройна. Млади хора достигнали Острова с много труд,усилия и вяра. Те са мислещи – от нормални семейства и повечето от тях – НЕ ГЛАСУВАТ!