Карадайъ към Манолова: Вижте си биографията – там има едно твърдо ДПС зад вас

1
384
Мустафа Карадайъ

Този път няма да мине номерът с анти ДПС риторика да прикривате политическата си немощ, заяви лидерът на ДПС

„Всички казват, че искат стабилност, но трябва да съдим по делата. Вместо да се представят политики, се фокусираха върху това, което няма да правят“, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на парламентарната група.

Той коментира, че ДПС са били единствената политическа сила, която се е опълчвала на ГЕРБ. По думите му изведнъж, присвоявайки си позицията на единствени противници на ГЕРБ, всички вкупом са тръгнали да налагат негативен образ на ДПС.

Той се обърна към Мая Манолова и каза, че ако погледне своята биография, най-вероятно там ще види едно твърдо ДПС зад себе си.

„Разчита се на къса памет, нали г-жо Манолова? Кой стои зад вашите маневри? Ако погледнете вашата биография, най-вероятно там ще видите едно твърдо ДПС зад вас“, заяви Карадайъ.

Той посочи, че от партията са очаквали повече диалогичност и визия за реформи след последните парламентарни избори, но за съжаление виждат единствено „начало на ново безвремие, политическа немощ, липса на визия и липса на експертен капацитет“.

„Независимо от всичко, ние от ДПС искрено се надяваме да видим работа в името на България и на всички български граждани. Днес имаме високите очаквания на гражданите за промяна. Те очакват много скоро да има резултати. Този път няма да мине номерът с анти ДПС риторика да прикривате политическата си немощ. Нали ДПС не е на власт, нали ДПС е в изолация. Нали мачкате избирателите на ДПС?“, допълни още председателят на ДПС.