Кирил Добрев: БСП можеше да бъде представена от по-почтени и по-подготвени млади хора на преговорите

0
172
Кирил Добрев Снимка: фейсбук

Нито аз, нито семейството ми участваме в обществени поръчки, казва членът на НС на БСП

Кирил Добрев се възмути от дежурните лъжи по негов адрес, след като се изказал критично за ръководството на БСП. Твърди, че нито той, нито семейството му участват в обществени поръчки. От 2001 г. се занимава с производство на ток.

Ето целия пост:

„Вчерашната ми критика към ръководството на #БСП днес породи отново дежурните лъжи по мой адрес. Лъжата, че получавам обществени поръчки по времето на ГЕРБ, се роди по време на прекия избор. Виждам, че и другарят Гечев е бил подведен по изключително неприятен начин. Нито аз, нито член на моето семейство участва в обществени поръчки.

От 2001 година до ден-днешен се занимавам с дейността по специалността ми, а именно производството на електрическа енергия.

Никога не съм бил част от изпълнителната власт, нито на позиции, които разпределят държавния ресус, за разлика от други, които и до днес не могат да изкарат парите си “на светло”, но пък ходят на преговори като чистото лице на БСП.

Въпреки критиките продължавам да твърдя, че партията можеше да бъде представена и от по-почетени, и от по-подготвени #млади хора и нови #лица.“