Кирил Петков е генератор на спираловидна задълбочаваща се криза

0
228
Мирослав Иванов-Фена уж посреща Кирил Петков в Ямбол. Снимка: ПИК

Хайде да си ходи вече, че ще затрие държавата

Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Кирил Петков: „България не може да влезе в поредната политическа криза. Ще направим всичко възможно България да има точно същото правителство…“

Всъщност точно Кирил е кризата. Той самият е генератор на спираловидна задълбочаваща се криза. Председателят на парламента Никола Минчев също говори в някакви превъзходни форми, всичко е важно, топ, хай, и т.н. Ако не са ПП, ще се счупи държавата от недостатъчност. А всъщност ТЕ чупят държавата.

Лена по същия начин обяснява, че нищо не може да ги събори, защото те са най-умните и непоклатимите. Считам, че Лена не си дава сметка какво мислят американските им „приятели“ за Кирил Петков. А те мислят, че не става. И това е ясно за всички, които имат дори една секунда контакт с американската дипломация… Но не това е важно. Важното е, че Кирил наистина е страшна щета за държавата.

– – –

Киро си разказва при Цветанка все едно е на софрата. Икономиката имала растеж…. Пълно междучасие. Слави нямал аргументи и бил „певец без никаква отговорност“. Що за премиер е този! Хайде да си ходи вече, че ще затрие държавата. Киро да говори за отговорност е все едно людоед да обяснява, че обича хората….