Кои идиоти лепнаха понятието „антисистемни партии“ на ИТН, ДБ и ИМВ

0
743
Снимка: фейсбук/Е. Михайлов

Проблемът ми е с разните политолози, социолози, културолози, антрoполози и подобна паплач

Константин Мишев

Константин Мишев, фейсбук

Докато Славчо, Toshko и приматът с бакенбардите мислят кой да е следващият премиер… нека и ние да помислим.

Кой или кои идиоти измислиха и лепнаха понятието „антисистемни партии“ на ИТН, ДБ и „Мутри вън“? Не е улицата, нито е част от текст на чалгарска песен. Тези простотии ги раждат главите на разни политолози, социолози, културолози, антрoполози и подобна паплач.

Каква „антисистемна“ партия е ИТН, след като номинира за министър-председател бивш вицепремиер? Ако има човек, който да е част от системата – ами баш той е. А пък другата им номинация за вицепремиер… другарят Радулов… не е просто част от системата, а е МНОГОСИСТЕМЕН. От няколко системи – ДС, правителството на Костов, кандидат на Бареков…

Да разгледаме другата „антисистемна“ формация. „Демократична България“. Ами единият от лидерите е бивш шеф на контраразузнаването при Костов, а другият е бивш министър в кабинета на Борисов. Това ли са „антисистемните“ играчи?

Третата „антисистемна“ партия… „Изправи се. Мутри вън“. Какво антисистемно пък има там? Лидерката на партията Мая Манолова е бивша заместник-председателка на Народното събрание и омбудсман.

Не казвам лоша дума за тези хора. Казвам само, че са част от системата… та дрънкат. Проблемът ми е с разните политолози, социолози, културолози, антрoполози и подобна паплач. Наздраве!