Докога „Мая Общата“ ще ползва парламента, за да тероризира фирми, даващи бизнес на хиляди хора!?

0
668
Снимка: фейсбук

Види се, партиите на протеста блажат ли блажат

Владимир Зарков, фейсбук

Да погледнем на скандала със „свидетеля“ на Мая Манолова извън призмата „Бойко Борисов“. Налице е грандиозна, потресаващо мутренска атака срещу българска фирма, която е качена на борсата.

В сряда Мая Общата вика някакъв червенобрежки тип да говори уж срещу Бойко Борисов, но основно срещу собственика на „Градус“.

Днес акциите на „Градус“ не просто са паднали на борсата, а са сринали, както се радва един депутат от ДеБъ! Те, ДеБъ са другите, които онзи ден ръкоблудстваха на червенобрежките полюции по адрес на „Градус“.

И сега – внимателно!

Чувам, а може би скоро и ще видим, че една от фирмите, които са конкурентни на „Градус“, сериозно са инвестирали в парламентарни групи. Не казвам нищо, просто съвпадение.

Като онова от протестите.

Помните ли, когато адвокат Хаджигенов заяви, че има държавна атака срещу „Хиполенд“ и призова всички от паветата да отидат да си купят играчи от магазините на ловешкия пияндур! Говори се, че по-голям оборот не е правен отдавна в детски магазин извън празниците…

Види се, партиите на протеста блажат ли блажат…

Само, че доколкото знам, с „Градус“ много се объркаха. Почти както Тошко Хаджитодоров се обърка… Та трябваше да се извинява в неделя по никое време.

Това обаче е друга тема.

Главната е докога кюстендилската Обща ще използва българския Парламент, за да осъществява на общо основание терор над български фирми, даващи бизнес на хиляди хора!?

Ех, Мая, ех Ма, защо не си остана в Жабокрек…