Мангъров? Къде отиде „грипчето“?

0
822
Мангъров с Румен Петков през лятото на 2020 г.

Що не се хванете с доц. Чорбанов доброволци в някое малко градче, което не разполага със специализирана апаратура за реанимация и обдишвания? А?

Биляна Господарска Снимка: фейсбук

Биляна Господарска, фейсбук

Мангъров? Къде отиде „грипчето“? Къде са чайчетата на топло в креватчето? Нали стаден имунитет щяхме да развиваме? Четвърта вълна, Мангъров! По-опустошителна от всички предходни! Фобос и Деймос! Що не се хванете двамата с доцент Чорбанов доброволци в някое малко градче, което не разполага със специализирана апаратура за реанимация и обдишвания? А?

Хората, които отидоха да го правят, са в пълен потрес от това, на което са свидетели. Как товарят хора на линейки да ги карат в София, а те умират по пътя. Идете да посрещате почернените роднини на тези хора и да им обяснявате за чайчетата и за стадния имунитет. В София вече няма легла по болниците, Мангъров, и това е за четвърти път и всеки път е по-страшно от предишния. Страшно и мъчително е в родината. И не му се вижда края. Пълно опустошение.

Ако имате зрънце човешка съвест двамата, трябва да излезете по всички телевизии и да се извините официално на този нещастен народ, който ви слушаше в захлас и ви вярваше. По същите телевизии, които ви дадоха трибуна да плещите дивотии. ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ!