Мая Манолова спира коли на пътя като… Един мъж я уважи: Не съм бойковист, не съм и седесар, но Бойко, като кажеше нещо, и го правеше /видео/

0
5368
Мая Манолова Снимка и видео: фейсбук

Залязващата кандидат-депутатка с нов опит за привличане на електорат, лобира за по-бърз ремонт на пътя до вкъщи

Кандидат-депутатката Мая Манолова с нов опит за привличане на електората. Лидерката на ИБНИ се яви на пътя за Рударци, където живее със съпруга си, и реши да спира колите, за да разбере какво е мнението им за безхаберието на регионалното министерство по отношение на отсечката, която я вълнува.

Докато се разхожда по пътя, за да търси съмишленици, до нея спря автомобил, а шофьорът реши да размени с Манолова няколко думи. Всичко това се излъчваше на живо през фейсбук страницата на кандидат-депутатката. Оказа се обаче, че това което чува не ѝ допада особено. Вместо да чуе как за всичко е виновен политическият ѝ враг Бойко Борисов, стана точно обратното, пише Трибюн.

„Не съм Бойковист, не съм и седесар, но Бойко имаше едно качество – като каже нещо и го прави и не му пукаше от нищо. Това нещо можеше да стане още на 15 септември, ако бяхте гласували в Народното събрание допълнителни пари“, обяви мъжът на Манолова, която бързо заяви, че ще търси сметка в АПИ и МРРБ защо отсечката не е пусната в обещания срок и изпрати човека с едно „айде“.

Манолова продължи излъчването си, но без особен успех да ѝ спрат други коли, за да размени няколко думи. Това, което обаче си пролича, е, че тя постоянно се оправдаваше, че не прави това, защото живее в Рударци и пряко я засяга, а защото гражданите страдали от задръстванията.